ua en ru

Манафорт погодився визнати провину в змові проти США

Манафорт погодився визнати провину в змові проти США Фото: Пол Манафорт (youtube.com/NBC News)

Також він визнав провину в перешкоджанні правосуддю

Колишній глава передвиборного штабу президента Дональда Трампа Пол Манафорт погодився визнати провину в звинуваченнях у змові проти США і змові з метою перешкоджання правосуддю, пред'явлених йому спеціальним прокурором Робертом Мюллером. Про це повідомляє Bloomberg, посилаючись на документи, що надійшли в суд.

Агентство Reuters відзначає, що у цих документах йдеться лише про два епізоди злочину, раніше їх було сім.

Відзначимо, що це другий судовий процес над Манафортом, він проходить у Вашингтоні. У серпні суд у Вірджинії визнав його винним в податкових і фінансових махінаціях.

Нагадаємо, як писало РБК-Україна раніше, Пол Манафорт попередньо дав згоду на угоду зі спецпрокурором Робертом Мюллером. У четвер Манафорт провів більше чотирьох годин у дискусіях з групою спеціальних прокурорів Роберта Мюллера, які займаються розслідуванням про змову між кампанією Трампа і РФ.

Bloomberg анонсувало, що Пол Манафорт може визнати провину. Повідомлялося, що адвокати Манафорта ведуть переговори про те, яку саме провину визнає Манафорт, і який термін ув'язнення рекомендуватимуть прокурори з команди Роберта Мюллера.