ua en ru

Судова гілка влади використовується як інструмент політичної боротьби, - "Єдиний центр"

"Єдиний центр" заявляє, що судова гілка влади України використовується як інструмент політичної боротьби. Про це йдеться в повідомленні партії.

"Єдиний центр" засуджує використання судової гілки влади як головного інструмента політичної боротьби. Саме так ми розцінюємо ініційовані владою замовні судові справи проти політиків, що представляють нашу політичну силу, яка продовжилася на довиборах до Закарпатської обласної ради", - йдеться в заяві "Єдиного центру".

Партія також зазначає, що "дії наших опонентів є свідченням того, що ставленики влади не мають прихильності у людей та не вірять у можливість перемогти на виборах законним шляхом. Втративши підтримку громади Закарпатської області, влада вирішили підмінити поняття вільного волевиявлення на обрання призначених нею депутатів".

"Ми категорично відкидаємо методи, що нав'язуюють нам наші опоненти і будемо відстоювати право людей на вільний вибір всіма законними методами", - заявляє "Єдиний центр".

Раніше повідомлялося, що народний депутат України Павло Балога не збирається припиняти свою депутатську роботу і здавати мандат народного депутата. За словами Павла Балоги, він повністю ігнорує судове рішення як завідомо неправосудне і таке, що було винесено на політичне замовлення.

Нагадаємо, що Павла Балогу мандату народного депутата позбавив Вищий адміністративний суд України 8 лютого. Також суд позбавив депутатських повноважень Олександра Домбровського.

Читайте також: Опозиція має намір звільнити суддів ВАСУ, які прийняли рішення про позбавлення депутатських мандатів Балоги і Домбровського, - Яценюк