ua en ru

В суді РФ сьогодні починаються дебати по справі Савченко

В суді РФ сьогодні починаються дебати по справі Савченко Фото: Надія Савченко

Адвокат повідомив, що експертиза підтвердила голос Карпова з АП Росії в перехопленому розмові Болотова

В Донецькому міському суді Росії сьогодні, 2 березня, стартують дебати по справі льотчиці, народного депутата України Надії Савченко. Про це у Facebook повідомив адвокат Ілля Новіков.

"Через годину з невеликим почнуться дебати у справі Надії Савченко. Першими виступають прокурори. А у нас тим часом надійшли новини від експертів. Пам'ятайте Павла Карпова з Адміністрації президента, якого Надія упізнала як людини, який командував її вивезенням в Росію 23.06.2014? Він ще, після того як це прозвучало на суді, заперечував і говорив, що знати про неї нічого не знає. Так от, експерти впевнені, що в перехопленому розмові Болотова про "снайпершу", якою цікавиться "бабуся", другий голос належить саме Карпову", - повідомив Новіков.

Через час с небольшим начнутся прения по делу Надежды Савченко. Первыми выступают прокуроры. А у нас тем временем поступ...

Опубликовано Ильей Новиковым 1 марта 2016 г.

Нагадаємо, завтра, 3 березня, Надія Савченко виступить з останнім словом у російському суді.

За словами адвокатів, спецназівці Головного розвідувального управління ЗС Росії Євген Єрофєєва і Олександр Александров після вироку повинні відправитися в РФ, а Надія Савченко повинна повернутися в Україну.