ua en ru

У Судані невідомий з ножем напав на мечеть, є загиблі

У Судані невідомий з ножем напав на мечеть, є загиблі Фото: Судан

Невідомий убив трьох осіб в мечеті

В Судані невідомий напав з ножем на мечеть, в результаті жертвами стали три людини, ще кілька отримали поранення. Про це повідомляє газета Le Figaro.

Як повідомляється, інцидент стався в одній з мечетей штату Касала в прикордонному районі Еритреї. Напад стався під час вечірньої молитви. Поки жодна група не взяла на себе відповідальність, особу нападника також не встановили.

За словами свідків, перед тим, як атакувати, чоловік спробував звернутися до парафіян, однак ті відмовилися його слухати. Потім він дістав ніж і напав на людей. Парафіянам вдалося ліквідувати нападника.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що щонайменше п'ять осіб загинули, ще 67 отримали поранення в результаті вибуху на складі боєприпасів в Судані.

Вибух стався на складі боєприпасів у місті Ньяла. За словами представника армії Судану, причиною вибуху став "інцидент з електрикою" і зараз "робляться зусилля для боротьби з вогнем". Очевидці повідомили, що вибух посіяв паніку серед місцевих жителів, частина з них залишили свої будинки.