ua en ru

Суд завтра розгляне запобіжний захід для Касько

Суд завтра розгляне запобіжний захід для Касько Фото: екс-заступник генерального прокурора України Віталій Касько

Засідання відбудеться в Печерському райсуді в 09:00

Судове засідання по обранню запобіжного заходу для екс-заступника генерального прокурора України Віталія Касько відбудеться завтра , 14 квітня, о 9:30. Про це заявив адвокат Касько Андрій Стельмащук в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Питання обрання запобіжного заходу розглядається судом, зазвичай вони будуть просити те, що викладено в клопотанні, адвокати Касько будуть заперечувати, безумовно. ... Це станеться завтра, 14 квітня, о 9:30 в Печерському райсуді Києва", - заявив він.

Він зазначив, що завтра на засіданні можуть бути присутніми народні депутати, які висловили готовність взяти Касько на поруки.


"Ми переконані, що народні обранці не тільки словами, а й ділом це підтвердять, і завтра в судовому засіданні, в 9:30, їх бажання будуть реалізовані ними особисто... Ми поспілкувалися з певною кількістю народних депутатів, вони все хворіють і готові підтримувати Віталія і надалі, пообіцяли про підтримку на судовому засіданні, присутністю і заявами про те, щоб взяти його на поруки... Це колеги пана Найєма, це і Лещенко, і Поліщук, і Сыроид, їх кількість постійно збільшується", - додав він.

Нагадаємо, раніше екс-заступник генерального прокурора України Віталій Касько допустив свій арешт.