ua en ru

Суд заочно засудив учасника "ДНР" до 9 років позбавлення волі

Суд заочно засудив учасника "ДНР" до 9 років позбавлення волі Фото: суд

Медведєв займався постачанням продуктів харчування до підрозділів

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області заочно засудив до 9 років позбавлення волі за участь у терористичній організації Володимира Медведєва. Про це йдеться у вироку суду.

Як повідомляється, у серпні 2014, перебуваючи в будівлі міської прокуратури м.Макіївки Донецької області, чоловік підрозділу "Меч" організації "ДНР", отримав посвідчення із зазначенням посади "Стрелок".

У подальшому був переведений до міста Горлівка у складі 3 - го відділення бригади "народної міліції" "Беркут". Медведєв займався постачанням продуктів харчування до підрозділів, виконував функції озброєного вартового.

Таким чином, 29 листопада 2014 року на блок-посту в районі села Красний Партизан солдатами Збройних Сил України зупинено автомобіль, який слідував у напрямку міста Донецька та в якому на пасажирському сидінні з автоматом АК- 74 був Медведєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Угорщині чоловіка, який воював на боці проросійських бойовиків так званої "Донецької народної республіки" на Донбасі, засудили до двох років ув'язнення умовно.

Так, чоловік був затриманий в минулому році в аеропорту Будапешта, куди він повернувся після участі в бойових діях проти української армії на Донбасі на стороні "ДНР".