ua en ru

Суд закрив справу блогера Ананьєва

Суд закрив справу блогера Ананьєва Фото: Валерій Ананьєв (facebook.com/id.ananiev)

З Валерія Ананьєва зняли звинувачення в нанесенні ушкоджень середньої тяжкості

Справу блогера Валерія Ананьєва закрито, всі звинувачення з нього зняті. Про це він повідомив у своєму Facebook, передає РБК-Україна.

За його словами, напередодні відбулося засідання суду, на якому з нього зняли обвинувачення, а справу закрили. Він також опублікував фото з хлопцем, якому два роки тому зламав ніс, і заявив, що "ніхто ні на кого образ не тримає".

Ананьєв додав, що його у вересні затримували через те, що перебував у розшуку у результаті некомпетентності окремих співробітників поліції.

"Мені б не хотілося, щоб через окремих людей тінь падала на всю структуру. Це також стосується тих працівників поліції, які робили офіційні заяви, в тому числі на телебаченні, з неправдивою інформацією. Як, наприклад, про те, що я був взятий на поруки. У коментарі кину фото з реєстру, де чітко написано "Запобіжний захід не обирався", - підкреслив він.

Суд закрив справу блогера Ананьєва

Нагадаємо, 10 вересня Ананьєва затримали в Дніпрі. У поліції пояснили, що затримали блогера за нанесення ушкоджень середньої тяжкості. Йдеться про інцидент, який стався в грудні 2016 року в Новомосковську.

Наступного дня Ананьєва відпустили з поліції. За його словами, справу вирішили за півгодини.