ua en ru

Суд взяв під варту сина кандидата в нардепи на прізвисько "Скорпіон" за бійку під Радою 14 жовтня

Печерский районный суд взял под стражу сына кандидата в народные депутаты по прозвищу "Скорпион" за потасовку под Радой 14 октября 2014 г.

Печерський районний суд взяв під варту сина кандидата в народні депутати на прізвисько "Скорпіон" за бійку під Радою 14 жовтня 2014 р. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"На вихідних Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у 17-річному синові кандидата в народні депутати по мажоритарному округу прізвисько "Скорпіон", який ланцюгом завдав тілесних ушкоджень міліціонеру під час зіткнень під Верховною Радою 14 жовтня", - йдеться в повідомленні.

За рішенням суду на час досудового розслідування "Скорпіон" буде перебувати під вартою. Такий запобіжний захід суд обрав, враховуючи тяжкість злочину, у якому підозрюється хлопець.

"Скорпіону" оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України (Хуліганство). Йому загрожує покарання від 5 до 7 років позбавлення волі.

За даними прокуратури, "Скорпіон" був затриманий правоохоронцями 16 жовтня. Під час обшуку в будинку, де він проживав, було вилучено ланцюг, міліцейський шолом і речі, в які "Скорпіон" був одягнений біля Ради.

Нагадаємо, 15 жовтня суд заарештував співробітника міліції, який брав активну участь у сутичках під Радою.