ua en ru

Суд взяв Краснова під цілодобовий домашній арешт до 24 квітня

Суд взяв Краснова під цілодобовий домашній арешт до 24 квітня Фото: суд взяв Станіслава Краснова під цілодобовий домашній арешт до 24 квітня

Закінчилось засідання суду по справі Краснова

Суд обрав керівнику Громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіславу Краснову запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 24 квітня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні полку "Азов" у Twitter.

"Закінчилось засідання суду по справі Краснова. Суд обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 24 квітня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє "112 Україна", адвокат Краснова Леонід Сиваков заявив, що суд зобов'язав прокуратуру провести судово-медичне обстеження підозрюваного і надати дані захисту про те, хто його бив.

"Протягом усієї доби арешт до 24 квітня 2016 року, браслет і знаходження під домашнім арештом. Але суд зобов'язав прокуратуру провести судово-медичне обстеження, дотримати при цьому вимогу ст. 3 Конвенції, на якій наполягала сторона захисту, в основних правах і основоположних свободах людини, провести судово-медичне обстеження підозрюваного і надати дані нам, як захисту, про те, хто його бив, до якої міри, це привід для подальших судових розглядів і притягнення до кримінальної відповідальності тих осіб, які до цього причетні", - заявив адвокат.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівника "Громадянського корпусу "Азов-Крим" Станіслава Краснова підозрюють у вчиненні державної зради. Також Краснов обвинувачується у співпраці з російськими спецслужбами.