ua en ru

Суд виніс перший в Україні рішення про конфіскацію коштів політичної партії

Суд виніс перший в Україні рішення про конфіскацію коштів політичної партії Фото: суд виніс перший в Україні рішення про конфіскацію коштів політичної партії

Назва партії поки не розголошується

Суд виніс перший в Україні рішення про конфіскацію коштів політичної партії. Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції в Facebook.

"В Україні є перше рішення суду про конфіскацію коштів політичної партії", - йдеться в повідомленні.

В Україні є перше рішення суду про конфіскацію коштів політичної партії 31 березня 2017 року о 12:00 в приміщенні...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 30 березень 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що Міністерство юстиції за дорученням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана початок розробку законопроекту про внесення змін у закон про діяльність НАЗК. Розроблені зміни повинні забезпечити повне перезавантаження НАЗК і швидке проведення конкурсного відбору керівництва агентства.

зокрема, Міністр юстиції України Павло Петренко пропонує створити одноосібний керівний орган у Національному агентстві з питань запобігання корупції. Також пропонується ввести інститут щорічного зовнішнього аудиту діяльності НАЗК.

В законопроекті повинні бути прописані дуже стислі терміни перезавантаження агентства для того, щоб відомство запрацювала в нормальному режимі до початку третьої хвилі електронного декларування.