ua en ru

Суд порушив справу про банкрутство Чорноморського суднобудівного заводу

Господарський суд Миколаївської області 4 лютого порушив провадження у справі про банкрутство ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" (ЧСЗ).

Господарський суд Миколаївської області 4 лютого порушив провадження у справі про банкрутство ПАТ "Чорноморський суднобудівний завод" (ЧСЗ). Про це вчора повідомили в прес-службі підприємства, передає "Комерсант-Україна".

Згідно з повідомленням. таку постанову винесено на підставі заяви ПАТ "Балаклавське рудоуправління", якому ЧСЗ заборгував 510 тис. грн. Нагадаємо, обидва підприємства входять у "Смарт-холдинг" Вадима Новинського.

"Порушення провадження у справі про банкрутство ЧСЗ не позначиться на своєчасному та повному виконанні умов контрактів підприємства, пов'язаних із суднобудуванням, судноремонтом, виробництвом мостових конструкцій і військовими замовленнями", - запевнили в прес-службі компанії.

За даними "Смарт-холдингу", вартість активів ЧСЗ багаторазово перевищує фінансові вимоги кредитора. "Суднобудування залишається одним з базових бізнес-напрямків у загальному портфелі інвестицій "Смарт-холдингу"", - відзначили в компанії. Крім ЧСЗ, холдинг контролює Миколаївський суднобудівний завод "Океан" та Херсонський суднобудівний завод.