ua en ru

Суд поновив на посадах керівників главку СБУ по боротьбі з корупцією

Суд поновив на посадах керівників главку СБУ по боротьбі з корупцією Фото: Окружний адміністративний суд м. Києва

Постанова підлягає негайному виконанню

Окружний адміністративний суд м. Києва (ОАСК) скасував наказ Служби безпеки України про звільнення співробітників Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ОАСК.

"22 червня 2015 р. Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив адміністративний позов співробітників ГУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ, визнав протиправним та скасував наказ Служби безпеки України № 10/448-ос від 12 червня 2015 р.", - йдеться у повідомленні.

Відзначимо, 17 червня 2015 р. ОАСК відкрив адміністративне провадження у справі за позовом співробітників Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України. Позивачі вимагали визнати протиправним та скасувати наказ Голови Служби Безпеки України № 10/448-ос від 12 червня 2015 року, яким їх було зараховано у розпорядження заступника Голови Служби Безпеки України.

Повідомляється, що після набрання законної сили, постанова Окружного адміністративного суду міста Києва від 22 червня 2015 р. підлягає негайному виконанню в частині поновлення позивачів на посадах в Головному управлінні по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління Служби безпеки України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Наливайченко звільнив керівників главку СБУ по боротьбі з корупцією.