ua en ru

Суд відновив Антонюка на посаді голови Державіаслужби

Суд відновив Антонюка на посаді голови Державіаслужби Фото: Денис Антонюк (facebook.com denis antonyuk)

Рішення суду набуло чинності, але може бути оскаржене в апеляційній інстанції протягом 30 днів

Окружний адміністративний суд Києва відновив Дениса Антонюка на посаді голови Державної авіаційної служби. Про це свідчить копія рішення суду, яка є у розпорядженні РБК-Україна.

Рішення судом прийняте 1 жовтня 2018 року. Суд визнав протиправним і скасував розпорядження Кабінету міністрів від 4 вересня 2015 року та наказ Державіаслужби від 7 вересня 2015 року про звільнення Антонюка з посади голови Державіаслужби. Таким чином, суд відновив його на цій посаді з 4 вересня 2015 року.

Позов з проханням визнати протиправними та скасувати вищевказані розпорядження і наказ, а також відновити на роботі Антонюк подав у жовтні 2015 року.

Рішення суду набуло чинності, але може бути оскаржене в апеляційній інстанції протягом 30 днів.

Нагадаємо, у вересні 2015 року Кабінет міністрів України звільнив Дениса Антонюка з посади голови Державної авіаційної служби. Андрій Пивоварський, який займав на той момент пост міністра інфраструктури, зазначив, що Кабмін ухвалив дане рішення за його поданням.

Як писало РБК-Україна раніше, Денис Антонюк з 31 серпня 2015 року повернувся на посаду голови Державної авіаційної служби України.

Додамо, 2 липня 2015 року Кабмін відсторонив Антонюка від виконання своїх повноважень на час проведення службового розслідування.