ua en ru

Суд скасував відсторонення заступника голови МОЗ Василишина

Суд скасував відсторонення заступника голови МОЗ Василишина Фото: екс-заступник міністра охорони здоров'я Роман Василишин

Рішення приймав Апеляційний суд Києва

Апеляційний суд Києва задовольнив скаргу колишнього заступника міністра охорони здоров'я Романа Василишина щодо його відсторонення від займаної посади. Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Києва.


"За результатами апеляційного розгляду колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва постановила: апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Василишина Р.Й., - задовольнити; ухвалу слідчого судді Дніпровського районного суду міста Києва від 14 липня 2016 року, якою задоволено клопотання слідчого в особливо важливих справах Першого слідчого відділу управління Прокуратури міста Києва, погоджене прокурором відділу Прокуратури міста Києва, та відсторонено від посади заступника Міністра охорони здоров’я України, керівника апарату Василишина Р.Й. в межах строку, який не може становити більше 2-х місяців та перевищувати строк досудового розслідування - до 08 вересня 2016 року, - скасувати", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Василишин підозрюється в отриманні неправомірної вигоди. Нагадаємо, в кінці липня Кабмін звільнив Василишина з посади заступника голови Міністерства охорони здоров'я.