ua en ru

Суд задовольнив чергову частину позовів S. Group до мережі супермаркетів "АТБ" на 15 млн грн

Господарський суд Києва задовольнив чергову частину позовів групи компаній S. Group (ТМ "Semki", "Козацька розвага", "Мачо" і т. д.), до торговельної мережі супермаркетів "АТБ" на загальну суму 15 млн грн. Про це повідомив представник S. Group, заступник генерального директора ТОВ "Снек-Експорт" Сергій Білий.

За його словами, 6 листопада суд виніс позитивні рішення по стягненню боргів з ТОВ "АТБ-маркет" на користь ТОВ "Продекспорт 2009" та ТОВ "Снек - Експорт".

Білий нагадав, що днем раніше суд виніс позитивне рішення про стягнення боргів з "АТБ-маркет" на користь ТОВ "Чиста планета" та ДП "ЮМАК" на 4,5 млн грн.

Нагадаємо, в жовтні 2014 р. група компаній, що входять до Group S., звернулося в госпсуд Києва з позовами до "АТБ-маркет" з метою стягнення заборгованості за поставлений товар, а також накладення штрафних санкцій за несвоєчасне виконання грошових зобов'язань на загальну суму 42 млн грн. А 20 жовтня суд ухвалив рішення заарештувати грошові кошти "АТБ-маркет" на цю суму.

Всі зазначені компанії, що вимагають борги з "АТБ", входять в об'єднання компаній S. Group, яка контролює Сергій Рибалка після його виходу в серпні корпорації S. І. Group.