ua en ru

Суд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцями

Суд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцями Фото: бійка під час суду над Трухановим (РБК-Україна)

Під час суду над Трухановим сталися зіткнення між активістами і силовиками

Під час суду над Геннадієм Трухановим (мер Одеси) під будівлею Солом'янського райсуду Києва сталася бійка між представниками організацій "Національний корпус", батальйону "Донбас" і правоохоронцями, передає кореспондент РБК-Україна.

Інцидент стався після того, як правоохоронці спробували затримати одного з активістів. Під час бійки активісти застосували сльозогінний газ, були чутні звуки від розриву петард, після чого силовики почали відтісняти журналістів з криками "зброя". Крім того, активісти закидали правоохоронців снігом і запалили фаєри.

Відзначимо, карета швидкої допомоги забрала двох постраждалих в результаті зіткнень. За словами медиків, один з них отримав травму голови.
Суд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцямиСуд над Трухановим: активісти влаштували ще одну бійку з правоохоронцями

Фото: бійки під час суду над Трухановим (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше в Солом'янському суді Києва, де проходить засідання по обранню запобіжного заходу Труханову близько 30 невідомих у формі без шевронів блокували коридор і сходи. На питання журналістів вони відповідали, що не представляють будь-яку організацію, а просто прийшли на суд над Трухановим.