ua en ru

Суд над Шепелєвим: прокурори будуть просити про проведення засідання в закритому режимі

Суд над Шепелєвим: прокурори будуть просити про проведення засідання в закритому режимі Фото: Олександр Шепелєв (РБК-Україна)

Сьогодні в суді будуть розглядати матеріали по розкраданню держмайна

Сторона обвинувачення має намір подати клопотання про проведення засідання по справі колишнього народного депутата Олександра Шепелева в закритому режимі. Про це повідомив прокурор Руслан Кравченко в залі Печерського районного суду Києва під час перерви, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, згідно з порядком судового засідання, головуючий суддя повідомив сторонам, які беруть участь у справі про право заявити відводи. Далі сторони зможуть заявити клопотання.

"Ми плануємо подати клопотання про те, щоб перейти до засідання в закритому режимі. Ми будемо розглядати матеріали по співучасникам злочину", - сказав прокурор Кравченко.

За словами прокурора, сьогодні будуть розглядати матеріали по розкраданню держмайна, встановлення фактів державної зради, роботі в рядах ФСБ.

Зазначимо, раніше сторона захисту по справі колишнього народного депутата України Олександра Шепелєва, який підозрюється у привласненні майна банку "Родовід", заявила відвід прокурорам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишнього народного депутата Олександра Шепелєва затримали в Україні після того, як він втік з Російської Федерації, яка оголосила його в міжнародний розшук.