ua en ru

Суд сьогодні обере запобіжні заходи підозрюваним у спробі вивезення чоловіка в РФ

Суд сьогодні обере запобіжні заходи підозрюваним у спробі вивезення чоловіка в РФ Фото: Дмитро Чібісов

Затримано керівника територіального підрозділу поліції, причетного до спроби викрадення

Суд сьогодні, 2 червня 2017 року, обере запобіжні заходи підозрюваним у спробі викрасти і вивезти в Росію чоловіка за 17 млн доларів. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив прокурор Київської області Дмитро Чібісов, передає кореспондент РБК-Україна.

Він також повідомив, що керівника одного з територіальних підрозділів поліції затримали за підозрою у пособництві викраденню російського бізнесмена, якого намагалися вивезти на територію Російської Федерації.

"Ми затримали… спільними зусиллями з СБУ керівника територіального підрозділу поліції, а також групу осіб. Усім їм наразі оголошена підозра", - заявив Чібісов та додав, що запобіжні заходи підозрюваним мають обрати сьогодні.

Прокурор також зазначив, що затримані особи, зокрема представники поліції, намагалися вивезти колишнього громадянина Російської Федерації на територію цієї держави за винагороду у розмірі 17 мільйонів доларів.

Нагадаємо, прокуратура затримала банду, яка намагалася викрасти і вивезти в Російську Федерацію екс-громадянина Росії.

Джерела в Генеральній прокуратурі України повідомили РБК-Україна, кого намагалася викрасти банда.

"Власник Обухівського картонного комбінату Володимир Крупчак, він раніше в Росії володів Архангельським ЦБК. А потім у нього була корпоративна війна з Дерипаскою (російський мільярдер Олег Дерипаска, - ред.) і він втік до України", - повідомили джерела.