ua en ru

Суд РФ встановив синові Джемілєва адміністративний нагляд на 3 роки

Суд РФ встановив синові Джемілєва адміністративний нагляд на 3 роки Фото: Микола Полозов

Таким чином РФ планує чинити тиск на Мустафу Джемілєва

В Російській Федерації суд встановив синові лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва Хайсеру адміністративний нагляд строком на 3 роки. Про це у Facebook повідомив його адвокат Микола Полозов.

"Стало відомо, що за "таємний суд" пройшов над Хайсером Джемилєвим в середині вересня. Йому встановили адміністративний нагляд на 3 роки", - написав він.

Як повідомив Полозов, таким чином, РФ планує утримувати і далі громадянина України на території РФ для надання через нього подальшого тиску на його батька.

"Немає жодних сумнівів, що влада РФ цією забороною планує утримувати і далі громадянина України на території РФ і контрольованих територіях, для надання через нього подальшого тиску на його батька - лідера кримськотатарського народу Мустафу Джемілєва", - повідомив він.

Стало відомо, що за "таємний суд" пройшов над Хайсером Джемиловым в середині вересня. Йому встановили адміністративний ...

Опубліковано Nikolai Polozov 30 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Радянський районний суд Астрахані (Росія) відмовився задовольнити клопотання про умовно-дострокове звільнення сина лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва Хайсера.