ua en ru

Суд дозволив здійснити досудове розслідування щодо Януковича, Якименка та Тоцького

Суд дозволив здійснити досудове розслідування щодо Януковича, Якименка та Тоцького Фото: будівля Печерського райсуду Києва (Сергій Нужненко / УНІАН)

Клопотання щодо ще трьох фігурантів провадження розглянуть найближчим часом

Суд дозволив здійснити спеціальне (заочне) досудове розслідування стосовно екс-президента Віктора Януковича, екс-глави СБУ Олександра Якименка та екс-першого заступника СБУ Володимира Тоцького. Про це повідомила прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган.

"Печерським районним судом м. Києва надано дозвіл на здійснення спеціального (заочного) досудового розслідування стосовно екс-президента Віктора Януковича, екс-глави СБУ Олександра Якименка та екс-першого заступника СБУ Володимира Тоцького", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найближчим часом розглядатимуться клопотання стосовно ще трьох фігурантів даного кримінального провадження - В. Захарченка, В. Ратушняка та П. Федчука.

Сарган нагадала, що мова йде про події на Євромайдані 18-20 лютого 2014 року. Усі шестеро фігурантів кримінального провадження перебувають у розшуку та ухиляються від суду і слідства.

Печерським районним судом м. Києва надано дозвіл на здійснення спеціального (заочного) досудового розслідування стосовн...

Опубліковано Ларисою Сарган 7 лютого 2018 р.

Нагадаємо, суд у справі екс-президента Януковича продовжить засідання завтра, 8 лютого.

На засіданні 7 лютого були допитані троє свідків сторони обвинувачення: Андрій Цимбалюк, Валентин Наливайченко, Ігорь Тенюх.