ua en ru

Суд дозволив доступ до бази "Київстару" для розслідування сутичок активістів та міліції 10 січня

Святошинський районний суд дозволив міліції отримати інформацію про абонентів "Київстару" для розслідування блокування Києво-Святошинського суду 10 січня 2014 р.

Святошинський районний суд дозволив міліції отримати інформацію про абонентів "Київстару" для розслідування блокування Києво-Святошинського суду 10 січня 2014 р. Дане рішення опубліковано в Єдиному держреєстрі судовий рішень.

"Надати дозвіл слідчого СВ Святошинського РУ ГУМВС України в р. Києві Сиченко Ірині Юріївні на тимчасовий доступ до документації в друкованому та електронному вигляді, яка знаходиться у оператора мобільного зв'язку ЗАТ "Київстар"у відношенні абонентів телекомунікаційних послуг, які здійснювали з'єднання за період часу з 18:00 10 січня 2014 р. до 4:00 11 січня 2014 р.", - говориться в рішенні суду.

Суд також зазначив, що у разі невиконання постанови, він має дозволити проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених документів.

Постанова судді оскарженню не підлягає та заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Нагадаємо, 10 січня під час пікетування будівлі Києво-Святошинського райсуду, а також пізніше у Святошинського РУВС р. Києва, відбулися зіткнення активістів та правоохоронців.