ua en ru

Суд розгляне запобіжний захід фігуранту у справі про корупцію на Южно-Українській АЕС

Суд розгляне запобіжний захід фігуранту у справі про корупцію на Южно-Українській АЕС Фото: Солом’янський районний суд Києва (flickr.com/nab_ukr)

Засідання розпочнеться о 12:00

Солом’янський районний суд міста Києва сьогодні, 4 серпня 2017 року, розгляне обрання запобіжного заходу фігуранту у справі про корупцію на Южно-Українській АЕС. Про це повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Сьогодні, 4 серпня 2017 року, о 12:00 у приміщенні Солом’янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопотання прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) про обрання запобіжного заходу особі, затриманій 2 серпня 2017 року і яка підозрюється в розкраданні 27 млн грн ДП НАЕК "Енергоатом". Вчинення злочину кваліфіковано за ч.5 ст.27, ч.5 ст.191 ("Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем") Кримінального кодексу України", - сказано у повідомленні.

Сьогодні, 4 серпня 2017 року, о 12:00 у приміщенні Солом’янського районного суду міста Києва відбудеться розгляд клопота...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 4 серпня 2017 р.

Вказано, що засідання відбудеться в приміщенні суду за адресою Київ, Вознесенський узвіз, 10б.

Нагадаємо, 2 серпня НАБУ затримала нового підозрюваного у справі про корупцію на Южно-Українській АЕС, при цьому його ім'я не уточнювалося.

Згодом, ЗМІ, посилаючись на джерела, повідомляли, що детективи Національного антикорупційного бюро спільно з прокурорами САП затримали Олександра Кіма - сина колишнього виконуючого обов'язки президента Національної атомної енергогенеруючої компанії "Енергоатом", генерального директора відокремленого підрозділу Южно-Українська АЕС Віссаріона Кіма.