ua en ru

Суд розгляне обрання запобіжного заходу для Мосійчука 17 листопада

Суд розгляне обрання запобіжного заходу для Мосійчука 17 листопада Фото: Ігор Мосійчук

Розгляд клопотання розпочнеться 17 листопада о 12:00

Суд розгляне клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу депутату Верховної Ради України (ВРУ) Ігорю Мосійчуку 17 листопада. Про це повідомляє прес-служба нардепа на його сторінці у соцмережі Facebook.

"Захисники надали суду довідку, що посвідчує госпіталізацію Мосійчука до інституту ім. Шалімова в зв'язку з нагальною необхідністю надання йому кваліфікованої медичної допомоги", - сказано в повідомленні.

Так, захист парламентаря наполягав на переносі засідання на той час, коли стан здоров'я Мосійчука дозволить йому взяти участь в засіданні безпосередньо, або шляхом відео-конференції.

Зважаючи на це, суддя Цокол оголосила в судовому засіданні перерву до 12:00, 17 листопада. На той час стане відомо діагноз і строк необхідного лікування Ігоря Мосійчука, й відповідно коли він зможе взяти участь в засіданні.

Розпочався розгляд клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу Ігорю Мосійчуку. Захисники надали суду довідку, що по...

Posted by Ігор Мосійчук on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук звільнений з-під варти, оскільки закінчився термін двомісячного арешту, а Печерський райсуд Києва не обрав нову санкцію, оголосивши перерву в засіданні.