ua en ru

Суд розгляне апеляцію на арешт Добкіна 21 серпня

Суд розгляне апеляцію на арешт Добкіна 21 серпня Фото: Михайло Добкін (УНІАН)

Засідання суду призначено на 14:00

Апеляційний суд міста Києва розгляне скаргу сторони захисту народного депутата Михайла Добкіна на його арешт 21 серпня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду у Facebook.

"Судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги сторони захисту у кримінальному провадженні відносно Добкіна М.М. призначено на 21 серпня 2017 року (14 год. 00 хв.)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сторона захисту подала апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 15 липня 2017 року про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою щодо Добкіна.

Судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги сторони захисту у кримінальному провадженні відносно Добкіна М.М. приз...

Опубліковано Апеляційний суд міста Києва 18 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва 19 липня заарештував майно народного депутата від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна. Відповідну постанову прийняла слідчий суддя Печерського райсуду Києва Галина Матійчук за клопотанням Генпрокуратури, відомості про яке внесені до Єдиного державного реєстру судових рішень.