ua en ru

Суд продовжив розгляд справи щодо Саакашвілі

Суд продовжив розгляд справи щодо Саакашвілі Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

Засідання проходить без участі Саакашвілі

Мостиський суд Львівської області сьогодні, 22 вересня 2017 року, продовжив розгляд справи щодо екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі через прорив кордону 10 вересня 2017 року. Про це повідомляє ТСН у Facebook.

"Мостиський суд Львівщини продовжує розгляд справи щодо прориву кордону екс-президентом Грузії. Однак сам Саакашвілі, який був на першому засіданні, на сьогодні анонсував свій візит до Черкас", - йдеться у повідомленні.

Дивіться онлайн суд у справі про незаконний перетин кордону Са...

Мостиський суд Львівщини продовжує розгляд справи щодо «прориву» кордону екс-президентом Грузії. Однак сам Саакашвілі, який був на першому засіданні, на сьогодні анонсував свій візит до Черкас

Опубліковано ТСН 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Володимир Єгоров припускає, що прорив кордону, який стався 10 вересня 2017 року, не входив у плани экс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі.

"Як не дивно, але сам Саакашвілі менше цікавив організаторів, і нехай мені пробачать моє особисте враження, та коли натовп потягнув Саакашвілі на український бік, екс-очільник Грузії розгубився, і було схоже на те, що саме це в його плани не входило. Попіаритись, порозгойдувати ситуацію - так, але незаконний перехід кордону виявився несподіванкою для нього самого", - сказав Єгоров.