ua en ru

Суд продовжив розгляд апеляції у справі Пукача

Суд продовжив розгляд апеляції у справі Пукача Фото: Олексій Пукач

Потерпілий Подольський приступив до оголошення клопотання

Апеляційний суд Києва продовжив після перерви судове засідання з розгляду апеляції колишнього керівника департаменту спостереження МВС України Олексія Пукача, засудженого до довічного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Про це заявив головуючий на засіданні суддя Степан Гладій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Засідання оголошується продовженим", - заявив Гладій.

Потерпілий у справі Олексій Подольський разом зі своїми представниками приступив до оголошення клопотання про відвід всієї колегії суддів.

Подольський вважає, що колегія суддів необ'єктивна і упереджена, оскільки відмовила йому у задоволенні клопотання про виклик до суду в якості свідків Президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, генерального прокурора Віктора Шокіна, колишнього Президента Леоніда Кучму, колишнього главу Адміністрації Президента, екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина і Григорія Омельченка.

Суд поставив на обговорення дане клопотання про відвід колегії суддів.

Нагадаємо, сьогодні о 13:19 суд оголосив перерву в засіданні у справі Пукача для підготовки клопотання про відвід колегії суддів.