ua en ru

Суд оголосив перерву в засіданні у справі Пукача для підготовки клопотання про відвід колегії суддів

Суд оголосив перерву в засіданні у справі Пукача для підготовки клопотання про відвід колегії суддів Фото: суд над Пукачем

Перерву оголошено до 14:00

Апеляційний суд м. Києва оголосив перерву до 14:00 у судовому засіданні з розгляду апеляції колишнього керівника департаменту спостереження МВС України Олексія Пукача, засудженого до довічного ув'язнення за вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Таке рішення оголосив головуючий на засіданні суддя Степан Гладій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Колегія суддів вирішила можливим задовольнити заявлене клопотання і оголосити перерву до 14:00 сьогоднішнього дня", - заявив Гладій.

Таким чином, суд частково задовольнив клопотання потерпілого Олексія Подольського та його захисту, які просили оголосити перерву в засіданні до 10 червня 2015 р.

Зокрема, потерпілий і його представники обгрунтували своє клопотання необхідністю додаткового часу для підготовки письмового клопотання про відвід колегії суддів.

Рішення про відвід всій колегії суддів сторона потерпілого прийняла у зв'язку з тим, що суд не надав їм копії постанови про відмову в задоволенні клопотання про виклик до суду у якості свідків Президента України Петра Порошенка, прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, генерального прокурора Віктора Шокіна, колишнього Президента Леоніда Кучму, колишнього главу Адміністрації Президента, екс-спікера Верховної Ради Володимира Литвина і Григорія Омельченка.

Нагадаємо, раніше сьогодні суд продовжив розгляд апеляції у справі Пукача.