ua en ru

Суд продовжив арешт підозрюваного у справі банку "Михайлівський"

Суд продовжив арешт підозрюваного у справі банку "Михайлівський" Фото: суд продовжив запобіжний захід підозрюваному у справі банку "Михайлівського" ще на 2 місяці

Розмір застави для колишнього директора ТОВ "Інвестиційно-розрахунковий центр" залишено у сумі 137,8 млн гривень

Шевченківський районний суд Києва за клопотанням столичної прокуратури продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 2 місяці для одного з підозрюваних у справі щодо розкрадання коштів банку "Михайлівський" та доведення його до неплатоспроможності. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва у Facebook.

Згідно з повідомленням, підозрюваний - колишній директор ТОВ "Інвестиційно-розрахунковий центр", що фігурує у справі ПАТ "Банк "Михайлівський".

"Клопотання задовольнити. Продовжити строк тримання під вартою підозрюваному до 5 лютого 2017 року включно", - йдеться в ухвалі суду.

Також, згідно з ухвалою, розмір застави для підозрюваного залишено у сумі 137,8 млн гривень.

Як зазначається, екс-директор Інвестиційно-розрахункового центру підозрюється у пособництві колишнім керівникам банку "Михайлівського" у розкраданні понад 1,4 млрд грн.

ФІГУРАНТУ ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО РОЗКРАДАННЯ КОШТІВ БАНКУ «МИХАЙЛІВСЬКИЙ» ПРОДОВЖИЛИ ТЕРМІН ТРИМАННЯ ПІД ВАРТОЮ ЩЕ НА 2 МІСЯЦІ...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 8 грудня 2016 р.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва на засіданні у суботу, 3 грудня, звільнив під домашній арешт колишнього голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка.