ua en ru

Суд продовжив арешт ГРУшникам Єрофеєву і Александрову на два місяці

Суд продовжив арешт ГРУшникам Єрофеєву і Александрову на два місяці Фото: суд продовжив арешт ГРУшникам Єрофеєву і Александрову на два місяці

Наступне засідання призначено на 10:00 5 квітня

Голосіївський районний суд Києва сьогодні, 21 березня 2016 року, продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою офіцерам Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Росії Олександру Александрову і Євгену Єрофєєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"Колегія судді вважає необхідним продовжити запобіжний захід у вигляді утримання під вартою Александрову і Єрофеєву на строк, що не перевищує 2 місяці, тобто до 19.05.2016 включно", - постановив суддя Дідик.

Зазначимо, що судове засідання перенесено у зв'язку з необхідністю ознайомлення з матеріалами справи новим захисником Олександра Александрова Валентином Рибіним.

Рибін бив призначений адвокатом Александрова замість Юрія Грабовського, який зник з Одеси.

Крім того, на судовому засіданні буде розглянуто питання про надання захиснику Євгена Єрофєєва Оксані Соколовській охорони.

"Клопотання захисника підлягає задоволенню. Враховуючи зникнення адвоката Грабовського, колегія суддів, дійшла висновку, що існує загроза життю адвоката Соколовської", - постановив суддя Дідик.

Суд зобов'язав СБУ надати Соколовській всі необхідні заходи захисту.

Як повідомляє "Медиазона", наступне засідання призначено на 10:00 за київським часом 5 квітня 2016 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колегія суддів Голосіївського районного суду Києва задовольнила клопотання про призначення охорони адвокату офіцера Головного розвідувального управління (ГРУ) Збройних сил Росії Євгенія Єрофєєва Оксані Соколовській.