ua en ru

Екс-директор табору "Вікторія" залишиться в СІЗО ще на два місяці

Екс-директор табору "Вікторія" залишиться в СІЗО ще на два місяці Фото: Петрос Саркісян (facebook.com dumskaya.net)

Таке рішення, на черговому засіданні, виніс Київський районний суд Одеси

Суд продовжив арешт колишньому директору оздоровчо-спортивногу табору "Вікторія" Петросу Саркісяну. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на телеканал "Репортер".

"Директор табору "Вікторія" Петрос Саркісян залишиться в СІЗО ще на два місяці. Таке визначення, на черговому засіданні виніс Київський районний суд Одеси", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в рамках розслідування трагедії в дитячому таборі "Виктория", яка відбулася у вересні 2017 року, прокуратура оголосила про підозру директору підприємства, яке було підрядником при реконструкції в таборі.

Зазначимо, прокуратура Одеської області 8 травня 2018 року повідомила про підозру директору табору "Вікторія" та його заступнику в заволодінні коштами співробітників табору. В ході слідства встановлено, що двоє посадових осіб табору з січня по серпень 2017 року вносили недостовірні відомості до табелів обліку робочого часу по працевлаштуванню і відпрацьованих годин шести співробітників. Таким чином чиновники привласнили гроші з місцевого бюджету. Розмір заподіяної шкоди становить понад 120 тисяч гривень.

В ніч на 16 вересня 2017 року сталася пожежа в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі, у результаті якого загинули три дитини. 30 листопада директор табору був заарештований без права застави.