ua en ru

Директору табору "Вікторія" повідомили про підозру у заволодінні коштами співробітників

Директору табору "Вікторія" повідомили про підозру у заволодінні коштами співробітників Фото: табір "Вікторія" (УНІАН)

Директор табору та його заступник підозрюються у привласненні 120 тисяч гривень коштів місцевого бюджету

Прокуратура Одеської області 8 травня 2018 року повідомила про підозру директору табору "Вікторія" та його заступнику у заволодінні коштами співробітників табору. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Так, під час слідства встановлено, що двоє посадовців табору з січня по серпень 2017 року шляхом внесення недостовірних відомостей до табелів обліку робочого часу щодо працевлаштування та відпрацьованих годин шести співробітників заволоділи коштами з місцевого бюджету.

Розслідування розпочато за ч. 3 ст. 191, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України, його здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Фактично вказані співробітники до виконання обов’язків не приступали, а лише обліковувалися як працюючі на папері. Кошти знімалися з одного банкомату, розташованого на території Київського району м. Одеси", - сказано у повідомленні.

Так, за висновками економічної експертизи, розмір шкоди, спричиненої незаконними діями посадовців, становить понад 120 тисяч гривень.

Нагадаємо, 4 травня Київський районний суд Одеси продовжив обвинуваченому директору табору "Вікторія" запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на строк 2 місяці.