ua en ru

Пожежа в таборі "Вікторія": суд відмовив у відводі судді у справі за обвинуваченням директора

Пожежа в таборі "Вікторія": суд відмовив у відводі судді у справі за обвинуваченням директора Фото: Київський районний суд Одеси (google.com map)

Наступне судове засідання у справі призначено на 17 травня

Київський районний суд Одеси у вівторок, 8 травня, відмовив у відводі головуючого судді у кримінальному провадженні по обвинуваченню директора дитячого табору "Вікторія". Про це повідомляє портал "Судова влада України".

"8 травня 2018 року суддя Київського районного суду м. Одеси Войтов Г.В. розглянув заяву про відвід головуючого судді Чаплицького В.В. у кримінальному провадженні по обвинуваченню директора дитячого табору "Вікторія". Розглянувши заяву про відвід та заслухавши думку учасників процесу суддявідмовив у задоволенні вказаної заяви", - сказано у повідомленні.

Вказано, що наступне судове засідання призначено на 17 травня на 12:30.

Нагадаємо, 4 травня Київський районний суд Одеси продовжив обвинуваченому директору табору "Вікторія" запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на строк 2 місяці.

У кінці лютого прокуратура Одеської області направила до Київського районного суду Одеси обвинувальний акт стосовно директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна.