ua en ru

Суд продовжив арешт Єфремова на два місяці

Суд продовжив арешт Єфремова на два місяці Фото: Олександр Єфремов

Єфремову продовжили арешт до 12 червня цього року

Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт екс-голови фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді України 7-го скликання Олександра Єфремова до 12 червня 2017 року. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Повідомляється, що рішення прийнято за клопотанням прокуратури. Прокуратура мотивувала свою позицію тим, що Олександр Єфремов може виїхати з країни, впливати на процес зв'язків, які налагодив під час перебування при владі або вдатися до тиску на свідків.

"Заявлені у клопотанні ризики з моменту застосування щодо Єфремова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою не зменшилися і існують у даний час", - заявив суддя Олександр Пелих.

Нагадаємо, раніше арешт Єфремова був продовжений до 17 березня цього року. ВІН звинувачується в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації; пособництві у захопленні будівлі управління Служби безпеки України в Луганській області; посягання на територіальну цілісність України; організаційному та інше сприяння створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка; державну зраду