ua en ru

Суд визнав законним арешт офісної будівлі в Москві, що начебто належить Коломойському

Мосміськсуд визнав законним арешт офісного на вул. Кухарський в Москві (Росія) в рамках розслідування справи проти українського бізнесмена та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського,

Мосміськсуд визнав законним арешт офісного на вул. Кухарський в Москві (Росія) в рамках розслідування справи проти українського бізнесмена та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, повідомляє ВВС-Росія.

Як стверджує слідство, будівля належить компанії "Еліт-холдинг", співзасновником якої є Коломойський.

У свою чергу представник холдингу в суді наполягала, що суд першої інстанції виніс постанову про арешт майна, виходячи з попередніх, неперевірених даних, представлених наслідком. За її словами, Коломойський вже 6 років не є акціонером "Еліт-холдингу", а будівля була придбана ще до того, як Коломойський став акціонером.

Однак слідчий зазначив, що доводи представника "Еліт-холдингу" в даний час перевіряються і їм буде дана "належна правова оцінка". При цьому він вказав на серйозність висунутих проти Коломойського звинувачень: за даними слідства, він фінансує збройні формування "Айдар" і "Дніпро", які причетні до військових злочинів на сході України.

Нагадаємо, 4 вересня 2014 р. компанія "Еліт-холдинг" оскаржив арешт офісної будівлі в Москві.

Зазначимо, що 2 вересня 2014 р. офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Марки повідомив, що заарештовано офісну будівлю в Москві, яке належить ЗАТ "Еліт-холдинг", співзасновником якого, як стверджується, є Коломойський.