ua en ru

Суд визнав незаконним виведення "Укрзалізниці" з підпорядкування МІУ, - Омелян

Суд визнав незаконним виведення "Укрзалізниці" з підпорядкування МІУ, - Омелян Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Суд також дійшов висновку про протиправність дій МЕРТ щодо внесення змін до статуту УЗ

Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним рішення Кабінету міністрів України про виведення ПАТ "Укрзалізниця" з підпорядкування Міністерства інфраструктури. Про це у Facebook повідомив глава МІУ Володимир Омелян.

Омелян зазначив, що сьогодні отримали судове рішення, згідно з яким суд визнав незаконним рішення Кабміну про виведення "Укрзалізниці" з підпорядкування Мінінфраструктури.

"Відповідну постанову ухвалено сьогодні Окружним адміністративним судом Києва, який визнав незаконною і нечинною постанову уряду від 18.01.2017 "Про внесення змін до статуту ПАТ "Укрзалізниця". Також суд дійшов висновку про протиправність дій Мінекономрозвитку в частині підготовки та внесення на розгляд уряду проекту зазначеної постанови", - повідомив Омелян.

Укр/En #ДеньУЗ По перше, хотів висловити щиру вдячність Генеральному Прокурору України Юрій Луценко за його державниць...

Опубліковано Volodymyr Omelyan 4 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держаудит на наступному тижні перевірить фінансову діяльність "Укрзалізниці". Крім того, Омелян заявив про погіршення фінансових показників УЗ.