ua en ru

Суд визнав Клименко непричетним до корупційних схем

Вищий спеціалізований суд України визнав інформацію про причетність колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка до корупційних схем, створення конвертаційних центрів та порушень з відшкодуванням ПДВ недостовірною. Про це повідомляє політик на своїй сторінці в Facebook.

"Це рішення є остаточним і оскарженню не підлягає. Мені вдалося довести свою невинність за всіма пунктами висунутих проти мене звинувачень. Я захистив своє чесне ім'я і ділову репутацію", - пише Клименко.

Також він підкреслює, що все, що відбувається, за останні 1,5 роки навколо його імені, всі брудні інформаційні кампанії, переслідування та обвинувачення - це замовлення і політичні репресії. І вони не мають під собою ніяких підстав.

"Незважаючи на тиск, я не припиню боротьбу за своє чесне ім'я. У мене є сили і впевненість у перемозі", - обіцяє Клименко.

Нагадаємо, що у квітні 2015 р. Олександр Клименко у Вищому спеціалізованому суді України виграв ще один суд - проти СБУ Валентина Наливайченка, які звинувачували його у фінансуванні сепаратизму і причетності до трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року. Суд визнав усі звинувачення недостовірними і зобов'язав їх публічно спростувати. Недостовірна інформація була видалена з офіційного сайту СБУ.