ua en ru

Суд повторно обрав Димінському тримання під вартою

Суд повторно обрав Димінському тримання під вартою Фото: Петро Димінський (УНІАН)

Рішення про тримання під вартою Димінського ухвалив Печерський райсуд Києва

Печерський районний суд Києва обрав бізнесмену Петру Димінському, якого підозрюють у причетності до смертельної дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України (ГПУ).

"01.03.2018 слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва задоволено клопотання старшого слідчого Головного слідчого управління Національної поліції України, погоджене заступником начальника відділу Генеральної прокуратури України, та відносно підозрюваного П. Димінського обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на сьогодні досудовим розслідуванням установлено, що 18 серпня 2017 року о 15:09 водій Димінський, в с. Ямельня (Львівська область) перетнув дорожню розмітку та зіткнувся з попутним автомобілем Opel-Astra. Внаслідок ДТП 31-річна жінка, яка було за кермом авто (Наталя Тріль, - ред.), померла від отриманих травм.

Також у прокуратурі додали, що Димінський у серпні 2017 року покинув територію України та назад не повертався. Наразі він перебуває у розшуку.

Нагадаємо, 19 лютого 2018 року Апеляційний суд скасував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для бізнесмена та президента ФК "Карпати" Петра Димінського. Рішення про тримання Димінського під вартою дро цього також ухвалював Печерський суд.