ua en ru

Апеляційний суд відмінив тримання під вартою Димінського

Апеляційний суд відмінив тримання під вартою Димінського Фото: Петро Димінський (УНІАН)

Президента ФК "Карпати" підозрюють у скоєнні смертельного ДТП

Апеляційний суд скасував запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для бізнесмена та президента ФК "Карпати" Петра Димінського. Про це сьогодні, 21 лютого, у Facebook повідомив його адвокат Микола Лисий.

"19 лютого 2018 року Апеляційний суд м. Києва задовольнив апеляційну скаргу адвоката і скасував ухвалу слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 18 грудня 2017 року про обрання підозрюваному Димінському П.П. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Ухвалу слідчого судді Печерського райсуду адвокат назвав абсолютно безпідставною та незаконною.

"За результатами розгляду апеляційної скарги адвоката Апеляційний суд м. Києва прийняв нову ухвалу, якою відмовив в задоволенні клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції України про застосування щодо Димінського П. П. запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

", - зазначив Лисий.

Зрушення у розгляді справи смертельного ДТП у Ямельні, які є черговим доказом політизації трагедії і публічних маніпуляц...

Опубліковано Миколою Лисим 21 лютого 2018 р.

Нагадаємо, Національна поліція передала на розгляд Інтерполу документи щодо Петра Димінського.

Димінського підозрюють у скоєнні смертельного ДТП. 18 серпня 2017 року у Львівській області сталося ДТП за участю автомобіля Mercedes S 65 AMG, який належить бізнесмену. У результаті аварії загинула 31-річна Наталія Тріль, яка була за кермом іншої машини. За даними слідства, за кермом був саме Димінський, проте спочатку провину на себе взяв його охоронець Андрій Борщ, якого згодом виправдали.

Відмітимо, незабаром після інциденту Димінський вилетів з України, поліція проводила обшуки в офісах його фірм.