ua en ru

Суд постановив повернути у власність Києва "Зелений театр"

Господарський суд міста Києва зобов'язав столичне товариство повернути у власність громади комплекс "Зелений театр", що на Парковій дорозі в Печерському районі. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Києва.

У 2001 році рішенням Київради столичне товариство отримало вказаний комплекс площею 3 тис. м в довгострокову оренду для створення культурно-розважального центру. Основною умовою договору було відновлення функціонування театру і ресторану для проведення різнопланових, презентаційних і розважальних заходів.

"Однак орендар не виконав своїх зобов'язань. Так, у ході прокурорської перевірки було встановлено, що розважальний майданчик знаходиться в аварійному стані, вбиральні закриті і завалені сміттям, а новий ресторан взагалі не побудований", - йдеться в повідомленні.

Враховуючи те, що орендар не вжив жодних заходів для відновлення "Зеленого театру", прокуратура звернулася з позовом до суду з вимогою повернути комплекс у власність киян. На сьогодні всі позовні вимоги прокуратури задоволені у повному обсязі.