ua en ru

Суд ухвалив почати заслуховувати справу Януковича по суті

Суд ухвалив почати заслуховувати справу Януковича по суті Фото: екс-президент Віктор Янукович (news-cloud.net)

Оболонський районний суд завершив підготовче судове засідання по справі Януковича

Оболонський суд Києва постановив перейти до заслуховування справи Януковича по суті з 26 червня, передає кореспондент РБК-Україна.

"Призначити судовий розгляд на підставі обвинувального акта щодо обвинуваченого Віктора Януковича у відкритому судовому засіданні на 10:00 26 червня. Судовий розгляд проводити у складі трьох професійних суддів",- постановив Дев'ятко.

Крім того, Дев'ятко підкреслив, що обвинувальний акт відповідає вимогам, а питання про проведення спеціального судового розгляду буде вирішено на наступній стадії.

Також суд визначив графік засідань, які будуть проходити з 10:00 до 17:00 26 червня, 29 червня, 6 липня, 12 липня, 13 липня, 23 серпня 31 серпня.

Нагадаємо, адвокати екс-президента України Віктора Януковича, звинуваченого в державній зраді, передали Оболонського суду 4 томи своїх пояснень під час засідання.

Крім того, захист просить суд дозволити допит свідків з числа колишніх охоронців екс-президента Януковича. Також адвокати стверджують, що на території України життя їх підзахисного знаходиться в небезпеці.