ua en ru

Київський суд підтвердив повернення в комунальну власність "Жукова острова", - Луценко

Київський суд підтвердив повернення в комунальну власність "Жукова острова", - Луценко Фото: Юрій Луценко

Суд підтвердив повернення Києву землі "Жукова острова"

Київський апеляційний господарський суд підтвердив повернення в комунальну власність 120 гектарів землі київського ландшафтного заказника місцевого значення "Жуків острів". Про це заявив генеральний прокурор України Юрій Луценко в Facebook.

"Погодившись з доводами ГПУ, Київський апеляційний господарський суд 5 квітня 2017 року підтвердив недійсність рішень, договору оренди, державних актів і свідоцтв на земельні ділянки площею 120 гектарів на острові Жуків столиці так званого кооперативу "Котміст", - повідомив Луценко.

За його словами, колишньому заступнику КМДА, начальника управління земресурсів Муховикову оголошено підозру у зловживанні службовим становищем, що призвело до збитків 1,4 млрд гривень.

"Тепер час діяти КМДА. Генпрокуратура готова підтримати позов В. Кличка про знесення або конфіскацію незаконно збудованих приміщень членів так званого кооперативу "Котміст", - резюмував генпрокурор.

Погодившись з доводами ГПУ, Київський апеляційний господарський суд 05.04 підтвердив недійсність рішень, договору оренд...

Опубліковано Юрієм Луценком 6 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Господарський суд Києва повернув у комунальну власність столиці 75 га території ландшафтного заказника "Острів Жуків", які були приватизовані незаконно.