ua en ru

Суд підтвердив звільнення "наглядача сім'ї" в екоінспекції Чорного моря

Суд підтвердив звільнення "наглядача сім'ї" в екоінспекції Чорного моря Фото: перший заступник керівника екоінспекції Чорного моря Юрій Кавун

У ЗМІ Кавуна також називають однокласником і кумом екс-генпрокурора Пшонки

Одеський апеляційний суд підтвердив звільнення першого заступника начальника екологічної інспекції Чорного моря, так званого "смотрящего сім'ї" часів Президента України Віктора Януковича - Юрія Кавуна. Про це у своєму Facebook повідомив міністр екології Ігор Шевченко.

"Нарешті ми остаточно звільнили Юрія Кавуна - одіозного першого заступника начальника екологічної інспекції Чорного моря, однокласника Пшонки. Одеський апеляційний адміністративний суд скасував рішення першої інстанції про відновлення Кавуна на роботі", - написав Шевченко.

Він підкреслив, що "спроби корупціонерів повернутися у владу" у його відомстві не пройдуть.

Нарешті, ми остаточно звільнили Юрія Кавуна - одіозного першого заступника начальника екологічної інспекції Чорного моря...

Posted by Ігор Шевченко on 23 Апрель 2015 г.

Відзначимо, що в ЗМІ Кавуна називають однокласником і кумом колишнього генерального прокурора Віктора Пшонки, а також "наглядачем" в екологічній інспекції Чорного моря від "сім'ї". При цьому свого знайомства з екс-генпрокурором Кавун не приховує, але заперечує факт близької дружби.

джерело фото в заголовку: 368.media