ua en ru

Суд переніс розгляд запобіжного заходу підозрюваному у спробі підкупу детектива НАБУ

Суд переніс розгляд запобіжного заходу підозрюваному у спробі підкупу детектива НАБУ Фото: НАБУ (nabu.gov.ua)

Засідання відбудеться завтра о 12:00

Печерський суд міста Києва переніс розгляд запобіжного заходу підозрюваному у спробі підкупу детектива Національного антикорупційного бюро (НАБУ) Вадиму Альперіну на 30 листопада 2017 року. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Так, Печерський суд переніс розгляд запобіжного заходу підозрюваному у спробі підкупу детектива НАБУ Альперіну на завтра. Засідання відбудеться о 12:00.

Зазначимо, детективу НАБУ пропонували хабар у 800 тис. доларів за припинення розслідування. НАБУ і Генпрокуратура викрили особу, яка пропонував хабар за припинення розслідування кримінальної справи, за якою накладено арешт на 450 млн гривень його підприємств.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву генпрокурора України Юрія Луценка, що Генпрокуратура готує клопотання про арешт одеського контрабандиста Вадима Альперіна. За словами Луценка, слідче управління ГПУ порушило кримінальну справу за даним фактом ще на початку листопада.

"В рамках (справи, - ред.) зафіксовано пропозицію відомого одеського контрабандиста Альперіна виплатити 800 тис доларів за зняття арешту з рахунків підконтрольних йому підприємств на 450 млн гривень", - заявив генпрокурор.