ua en ru

Суд відпустив підозрюваного у справі головного лікаря Запорізької обласної лікарні

Суд відпустив підозрюваного у справі головного лікаря Запорізької обласної лікарні Фото: Солом'янський районний суд (flickr.com/nab_ukr)

Начальниця відділу матеріально-технічного забезпечення лікарні звинувачується в співучасті в розкраданні 13 млн гривень

Підозрювану у справі про розкрадання 13 млн гривень Запорізької обласної лікарні відпустили під особисте зобов'язання. Про це повідомили у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, передає "Слово і діло".

Так, Солом'янський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання начальниці відділу матеріально-технічного забезпечення Запорізької обласної лікарні Неониле Добрице, яка проходить у справі про розкрадання 13 млн гривень установи.

Зазначено, що рішення про такий запобіжний захід прийняла суддя Владлена Лазаренка.

На підозрювану поклали ряд зобов'язань, зокрема, не відлучатися з місця проживання або прописки, повідомляти про виїзд за межі місця проживання або прописки, а також утримуватися від спілкування з іншими фігурантами розслідування і здати документи для виїзду за кордон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 1 серпня співробітники Національного антикорупційного бюро спільно з працівниками Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали головного лікаря Запорізької обласної лікарні.