ua en ru

Суд скасував постанови київської обласної ТВК про реєстрацію кандидатів до Київської облради від "Батьківщини"

Окружний адміністративний суд Києва 28 жовтня виніс постанови, якими скасував постанови Київської обласної територіальної виборчої комісії про реєстрацію кандидатів до Київської обласної ради в багатомандатному виборчому та одномандатних виборчих округах від «Батьківщини». Про це повідомив голова Київської обласної організації партії "Батьківщина" Костянтин Бондарєв, повідомляє прес-служба БЮТ.

«До дня голосування залишилось півтори доби, а члени ТВК не включають до порядку денного засідання наші звернення щодо скасування рішень про реєстрацію кандидатів в депутати висунутих псевдоорганізацією партії», - заявив К. Бондарєв.

Нагадаємо, Львівський облвиборчком 28 жовтня зняв списки "Батьківщини" з виборів до Львівської облради. Підставою для прийняття цього рішення було звернення львівської облорганізації партії, яка раніше на своїй конференції відкликала всіх кандидатів у депутати до облради. У львівській організації партії повідомили, що йдеться про відкликання списку, поданого депутатом Іваном Деньковичем, який був виключений з партії ще в травні цього року, а також звільнений з посади голови облорганізації. "Батьківщина" також вживатиме заходів для зняття з виборів партії і до Львівської міськради, куди теж були подані списки за підписом І.Деньковича.