ua en ru

Суд знову відклав розгляд справи Пасішника

Суд знову відклав розгляд справи Пасішника Фото: Андрій Пасішник

На засіданні задовольнили самовідвід судді по справі Пасішника

Солом'янський районний суд Києві переніс розгляд справи за обвинуваченням колишнього виконавчого директора Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Андрія Пасішника у незаконному впливі на посадову особу. Про це йдеться в повідомленні Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в Facebook.

Повідомляється, що сьогодні суд провів підготовче судове засідання по справі Пасішника, якого звинувачують у незаконному впливі на посадову особу. Суд розглянув і прийняв самовідвід судді Криворот, у зв'язку з чим розгляд справи знову відкладено на невизначений термін до визначення автоматичною системою третього судді до складу суду.

Також повідомляється, що САП направила обвинувальний акт до суду ще 22 квітня 2016 року, однак до цього часу не відбулось жодного засідання по суті справи.

Зазначимо, в минулому році НАБУ відкрило справу за озвученими тодішнім міністром економічного розвитку і торгівлі України Айварасом Абромавічусом фактами про втручання в роботу МЕРТ з боку заступника голови парламентської фракції БПП Ігоря Кононенка та інших нардепів. В результаті до суду направили обвинувальний акт проти Пасішника.

Розгляд кримінального провадження за обвинуваченням Пасішника А. П. у незаконному впливі на посадову особу знову відклали...

Опубліковано Спеціалізована антикорупційна прокуратура 13 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше керівник САП Назар Холодницький повідомив, що до суду не доходять 68% антикорупційних справ.