ua en ru

Рішення про конфіскацію Одеського НПЗ на користь держави набула чинності

Рішення про конфіскацію Одеського НПЗ на користь держави набула чинності Фото: суд (Pixabey)

Суд відмовив в апеляції представникам Одеського НПЗ

Апеляційний суд Одеської області відмовив в апеляції представникам Одеського нафтопереробного заводу, таким чином рішення про конфіскацію заводу на користь держави набула чинності. Про це повідомила прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган Facebook.

"Сьогодні Апеляційний суд Одеської області відмовив у відкритті апеляційного провадження за скаргами представників ПАТ "Одеський нафтопереробний завод", ТОВ "Енергія і газ Україна" та представника безпосередньо Сергія Курченка", - повідомила Сарган.

Таким чином, держава конфіскувала Одеський НПЗ і все його майно. Відзначено, що орієнтовна вартість конфіскованого майна становить більше 200 млн доларів.

ОНПЗ КОНФІСКОВАНО НА КОРИСТЬ ДЕРЖАВИ! Сьогодні Апеляційний суд Одеської області відмовив у відкритті апеляційного пров...

Опубліковано Ларисою Сарган 21 липня 2017 р.

Нагадаємо, в минулому місяці генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що Суворовський районний суд Одеси передав ПАТ "Одеський нафтопереробний завод" власність держави. Луценко також висловив надію на швидке та прозоре проведення аукціону з приватизації.