ua en ru

Суд відмовив адвокатам екс-генпрокурора Пшонки в наданні інформації про хід розслідування

Суд відмовив адвокатам екс-генпрокурора Пшонки в наданні інформації про хід розслідування Источник фото:kievvlast.com.ua

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у задоволенні всіх позовів адвокатів колишнього генерального прокурора України Віктора Пшонки

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у задоволенні всіх позовів адвокатів колишнього генерального прокурора України Віктора Пшонки у Генеральну прокуратуру у зв'язку з їх безпідставністю.

Окружний адміністративний суд міста Києва відмовив у задоволенні всіх позовів адвокатів колишнього генерального прокурора України Віктора Пшонки у Генеральну прокуратуру у зв'язку з їх безпідставністю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генпрокуратури України.

"Так, у серпні-вересні цього року адвокати екс-генерального прокурора, посилаючись на укладення договору з ним про надання правової допомоги, звернулися в Генеральну прокуратуру України із запитами про надання інформації щодо стану досудового розслідування в кримінальних провадженнях. Керуючись вимогами кримінального процесуального закону, і, незважаючи на те, що в кримінальних процесах зазначені адвокати не є стороною або учасниками, Генеральною прокуратурою України їм було повідомлено про неможливість надання запитуваної інформації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Служба безпеки України розслідує низку справ проти екс-генпрокурора України Віктора Пшонки за підозрою у зловживаннях з нерухомістю в Києві.

У квітні 2014 р. Пшонка був оголошений у міжнародний розшук.