ua en ru

Суд звільнив 4-х активістів, які блокували спецпідрозділ "Тигр" у Василькові

Васильківський міськрайонний суд Київської обл. звільнив чотирьох активістів від кримінальної відповідальності.

Васильківський міськрайонний суд, на виконання Закону України "Про усунення негативних наслідків і недопущення переслідування та покарання щодо подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань", звільнив чотирьох активістів від кримінальної відповідальності. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Київської обл.

Чоловіки звинувачувалися у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.279, тобто у блокуванні транспортних комунікацій.

Нагадаємо, слідчим відділом Васильківського МВ ГУМВС України в Київській обл. 9 грудня 2013 р. було розпочато кримінальне провадження за фактом блокування транспортних комунікацій шляхом встановлення перешкод на 24 км автодороги "Київ - Одеса" в районі с. Мархалівка Васильківського району, що порушило нормальну роботу транспорту і створило небезпеку для життя людей, за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.1 ст.279 КК України.

Нагадаємо, 11 січня представники Автомайдану вирушили з автопробігом до Василькова, де раніше активісти блокували автобуси з "Беркутом", які нібито прямували до Києва для розгону Євромайдану.