ua en ru

Суд залишив під вартою екс-нардепа Медяника

Суд залишив під вартою екс-нардепа Медяника Фото: Володимир Медяник

Апеляційну скаргу захисту Медяника залишено без задоволення

Апеляційного суду міста Києва залишив без змін рішення Печерського районного суду міста Києва щодо арешту колишнього народного депутата від Партії регіонів Володимира Медяника. Про це йдеться у повідомленні прес-служби суду.

Як зазначається, сьогодні, 6 вересня 2016 року, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду міста Києва розглянула апеляційну скаргу, подану в інтересах підозрюваного Медяника на ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 8 серпня 2016 року, якою задоволено клопотання слідчого ВС Управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів до 4 жовтня 2016 року включно щодо підозрюваного Медяника.

"За результатами апеляційного розгляду ухвалу Печерського районного суду міста Києва від 8 серпня 2016 року залишено без змін; апеляційну скаргу сторони захисту, подану в інтересах підозрюваного Медяника, залишено без задоволення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, повний текст ухвали буде проголошено 8 вересня 2016 року о 14:30.

Нагадаємо, 8 серпня Печерський районний суд Києва заарештував на 2 місяці колишнього народного депутата від Партії регіонів Володимира Медяника.